Sexklubb i oslo tone damli aaberge utro

folkekjære, vakre og bonderomantiske glansuniverset som er gitt av Tone, blir fullstendig endevendt og slaktet av Burmeister, fortsetter han. Synnøve Macody Lund snakket også rikelig om sitt forhold til Falck i den forrige utgaven av Elle. Et kjapt søk i mediearkivet Retriever viser at Aaberge siden fredag har vært omtalt over 420 ganger.

Tone er revet: Sexklubb i oslo tone damli aaberge utro

Har hun gått til nordpolen? Paret viste seg sammen under Oslo-premieren av «Hodejegerne». «EldenElden» er blitt et begrep, sier Schrøder. Husker dere da jeg var på After Party til Kollen, hvor blant annet Tone, Aksel og Saade var tilstede? Da Tone deltok og kom på andre plass i Idol, ble det raskt kjent at hun allerede hadde vært meget aktiv i sengen til tross for sin lave alder. Hun har ingen riper i lakken. Hun har både brukt og misbrukt mediene, stilt velvillig opp og nesten fått et adelig skjær med relasjonen til Aksel Hennie, sier Haakon. Til sammenligning er Jens Stoltenberg omtalt 490 ganger i samme periode. I tillegg til dette skal Aksel fått høre om at Tone har holdt på med en fra Holzweiler kontoret, nemlig Andreas, mannen til Maria Skappel som allerede har et rykte på seg for å være en player.

Videos

Toy n dick at the same dam time. sexklubb i oslo tone damli aaberge utro Sign Up, it unlocks many cool features! Pressen holdt dette skjult frem til mandag, ettersom siste episode av TV2 sin serie om Tone Damli hadde siste episode på lørdag. Foto: Privat - Har hun gått til nordpolen? Det er kanskje et uttrykk for at det ofte er lettere å forholde seg til løgn enn sannhet, også i media. Eksperter mener kjendisblogger har skadet karrieren til Tone Damli Aaberge. Raw download report text.38 KB - Sannheten bak hvorfor det ble slutt mellom Aksel og Tone. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the. Forholdet har vært på kanten en god stund, og Tone flyttet ut for 10 dager siden.

Tone: Sexklubb i oslo tone damli aaberge utro

Se og hør skrev: Bruddet kommer svært overraskende på mange. Man kan gjerne si at Burmeister har rappet skittentøyet til Tone. Dette er første gang noen stiller spørsmål om hun faktisk er det glansbildet hun fremstår som, fortsetter hun. Aksel har også hatt seg med Lene Nystrøm tidligere kjent som Aqua Lene. Da Christer Falck fikk vite dette, krevde han skillsmisse, og paret mega pupper annette soknes naken gikk fra hverandre samme året. Når det derimot skjer ting som det kan skrives om, og som alle norske kjendiser er klar over, blir det stille fra pressen.

0 tanker om “Sexklubb i oslo tone damli aaberge utro

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *