Hvordan stimulere klitoris noveller erotisk

løs og Christina blev ved med at komme. Pas nu på, klynker du og ligger helt stille, mens han klipper kjolen længere og længere. Hun lagde sig ned på ryggen og trak benene op til brystet, så hendes våde køn og mørke hul var fuldstændigt blottet. Da jeg ikke kunne finde den, spurgte jeg hende, om hun ikke ville hjælpe mig og hun tog min hånd og satte min langfinger på den.

Hvordan stimulere klitoris noveller erotisk - SM noveller

Blot at række ud i mørket og lige ved siden af dig, liggende åndende tungt i søvnen, ligger tilfredsstillelsen. Det næste sprøjt sendte en byge ud over hendes frække topmave og plettede den med små gennemsigtige søer. Da jeg havde fjernet hendes g-streng (hun gik aldrig i andet) og spredt hendes ben stødte jeg op i hende. Dette gjorde også, at hun havde former. Lynhurtigt knappede jeg mine busker op og begyndte at onanere. Forsigtigt lod jeg min hånd køre igennem hendes krusede hår og fandt en våd sprække. hvordan stimulere klitoris noveller erotisk

Videos

Hvordan stimulere klitoris noveller erotisk - Min kusine Stine

Derefter smurte jeg hendes numse ind i vaseline. Som hun bevægede sig, kunne jeg se hendes smukke bagdel glide op og ned foran mig. Lidt efter lidt begyndte vi at udforske hinandens kroppe. Hendes øreflip blev efterhånden også til en erogen zone. Hun udpegede også andre erogene zoner, som hun elskede at få berørt. Lørdag, lørdag skulle min forældre komme hjem, så vi prøvede at holde lidt igen. Om aftenen red hun mig igen, men efter et stykke tid fandt mine hænder ned til hendes underskønne balder og jeg lod en finger løbe rundt om hendes anus. Jeg rykkede tættere. Hun ikke fået orgasme imens jeg havde stimuleret hende med mit lem, hvilket jeg havde det en smule dårligt med. Det synes hun var vildt dejligt og kom med det samme. Hun kiggede på min slappe penis og spurgte: Kan du ikke få orgasme? Det skulle temmelig meget til før jeg kunne få orgasme. Det blev til den vildeste uge, set igennem det erotiske øje, jeg nogensinde har oplevet. Hun fik ikke orgasme. Jeg svarede ikke, men koncentrerede mig om min egen nydelse, som af en eller anden årsag syntes at udeblive. Sveden sprang frem overalt på min krop under anstrengelsen. Tirsdag, om morgenen skyndte vi os at spise morgenmad, hvorefter vi gik i bad. Den frække lille topmave havde hun pyntet med en ring i navlen, hvilket jeg fandt yderst sexet. Da vi nåede ud til morgenbordet, blev jeg grebet af pludselig liderlighed og jeg fik erektion igen, trods det, jeg lige havde udtømt mig.

0 tanker om “Hvordan stimulere klitoris noveller erotisk

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *